Ворог наступає по всій лінії фронту: Сирський розповів про ситуацію на сході

Читать на русском
Ситуація на сході України станом на 10 грудня залишається складною, російські війська продовжують наступ по всій лінії фронту.
t.me/osirskiy

Українські військові забезпечують стійкість оборони на сході, проте ситуація залишається складною. Російські війська продовжують наступ по всій лінії фронту.

Про це йдеться у повідомленні командувача Східного угруповання військ Олександра Сирського у Telegram.

Відомо, що сьогодні, 10 грудня, Сирський провів нараду з командирами підрозділів, які тримають оборону на Східному напрямку. Зокрема, командування проаналізувало обстановку та розглянуло варіанти подальших дій. Відтак за словами командувача, оперативна ситуація на сході залишається складною. Ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту.

«Спільно прийняли необхідні рішення та вжили заходи для забезпечення стійкості нашої оборони, збереження життя наших воїнів та раціонального використання боєприпасів», – додав Сирський.

Тим часом окупанти зменшили кількість штурмових дій та знову почали задіювати для ударів авіацію на Таврійському напрямку.

До слова, за минулу добу, 9 грудня, українські захисники ліквідували ще 700 загарбників, а також знищили десятки одиниць ворожої техніки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: