З'явились фото наслідків ракетної атаки на Київщину

Читать на русском

На Київщині уламки збитих російських ракет пошкодили приватні будинки в кількох громадах. Влучань в об'єкти критичної інфраструктури немає.
фото МВС

Внаслідок ракетної атаки на Київщину через падіння уламків пошкоджено приватні будинки. Також зачеплена газова труба та пошкоджено машину.

Про це повідомили у пресслужбі МВС та показали фото наслідків.

«Вранці окупанти завдали ударів по території області. Через падіння уламків є пошкодження будинків, транспортного засобу, господарських будівель та газової труби. Постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

На місці падіння уламків працюють усі необхідні служби. Правоохоронці проводять огляд місця події та фіксують наслідки ворожої атаки, додали у МВС.

Нагадаємо, сьогодні вранці рф атакувала кілька міст України, у тому числі Київ та Київську область. Сили ППО збили всі російські ракети ще на підльоті до столиці.

Росіяни вранці також завдали ракетного удару по Павлоградському району Дніпропетровської області, відомо про одного загиблого та 4 постраждалих.

Вночі окупанти випустили шість ракет по Харкову. Поранення отримали дві особи. Крім того, пошкоджено 20 багатоповерхових житлових будинків та 27 автомобілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: