Росіяни атакували Харків ракетами, є постраждалі

Читать на русском
Вночі 8 грудня росіяни завдали шість ударів по Харкову, застосувавши ракети С-300. Є руйнування і постраждалі.
Фото: Getty Images

У ніч проти п'ятниці, 8 грудня, окупанти завдали шість ударів по Харкову. Є руйнування, двоє людей постраждали.

Про це повідомляють голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов.

«Станом на зараз зафіксували влучання в Холодногірському та Шевченківському районах. Попередньо - ракетами С-300. Одній людині надали медичну допомогу на місці. Є пошкодження цивільної житлової інфраструктури», – написав Синєгубов у Telegram.

За словами Терехова, постраждали кілька житлових будинків у різних районах міста. На місцях «прильотів» працюють усі відповідні служби.

За даними поліції, поранення отримала 36-річна жінка. Медична допомога їй надана на місці. 25-річний чоловік з травмами госпіталізований до лікарні. Стан здоров'я задовільний.

Нагадаємо, в ніч проти 7 грудня окупанти атакували безпілотниками Ізмаїльський район Одеської області. Було влучання по припортовій інфраструктурі, одна людина загинула.

Також внаслідок атаки безпілотників росіян 4 грудня ввечері зафіксовано потрапляння до Борової та Чугуєва Харківської області. Постраждала людина.

У ГУР заявили, що загроза для цивільної та енергетичної інфраструктури України зберігається незважаючи на те, що запаси ракет у росії набагато менші, ніж минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: