Удар по Дніпропетровській області: в ОВА розповіли про наслідки

Читать на русском
На Дніпропетровщині є 1 загиблий, 4 постраждалих, а також значні руйнування - пошкоджено житлові будинки, церква та промислове підприємство.
ілюстративне фотофото Нацполіція

Внаслідок масованої ракетної атаки на Дніпропетровську область є руйнування у Павлограді, Тернівці та Юріївській громаді, у тому числі пошкоджено промислове підприємство, зачеплена церква.

Про це повідомив у п'ятницю голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

Нічна атака на Харків: названа кількість пошкоджених будинківУ Харкові після нічних обстрілів пошкоджено щонайменше 7 багатоквартирних будинків та понад 20 автомобілів.

«Через масовану ракетну атаку на область є руйнування. У Павлограді, Тернівці та Юріївській громаді. Пошкоджене промислове підприємство. Понівечені 16 приватних будинків і 5 дачних. Зачепило церкву. Побите й авто», – написав Лисак.

Триває обстеження територій, що постраждали, додав глава ОВА.

Нагадаємо, російські війська сьогодні вранці завдали ракетного удару по Павлоградському району Дніпропетровської області, відомо про одного загиблого та 4 постраждалих.

Також вночі росіяни випустили шість ракет по Харкову. Поранення отримали дві особи. Крім того, пошкоджено 20 багатоповерхових житлових будинків та 27 автомобілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: