Словацькі перевізники пригрозили знову заблокувати кордон з Україною

Читать на русском
Словацькі перевізники погрожують повністю заблокувати пункт пропуску Вишнє Нємецьке -Ужгород.
Getty Images

Союз автомобільних перевізників Словаччини заявив про готовність повністю заблокувати прикордонний пункт «Вишнє Нємецьке–Ужгород», якщо ситуація зі скасуванням дозволів для українських перевізників не вирішиться.

Про це повідомила пресслужба Спілки автомобільних перевізників Словаччини UNAS у Facebook.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

«UNAS залишається у стані готовності до страйку, і у разі відсутності іншої альтернативи для вирішення ситуації UNAS готова повністю заблокувати прикордонний перехід «Вишнє Нємецьке–Ужгород» в обох напрямках», – йдеться у повідомленні.

При цьому словацькі далекобійники подякували міністру транспорту Словаччини Йозефу Ражу за те, що той порушив проблему скасування дозволів для українських перевізників. У четвер, 7 грудня, представники UNAS зустрінуться з ним та шукатимуть шляхи вирішення ситуації.

Нагадаємо, словацькі перевізники вже блокували КПП Вишнє Нємецьке–Ужгород. Пікет тривав з 1 по 5 грудня. Тим часом продовжується блокада польського кордону на чотирьох пунктах пропуску.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: