У Харкові запрацює дитсадок на станціях метро

Читать на русском
У групи на п'яти станціях метрополітену Харкова зможуть ходити діти старшого дошкільного віку.
t.me/citykharkivua

У прифронтовому Харкові з січня відкриють метросад. Групи для дітей старшого дошкільного віку працюватимуть на п'яти станціях метрополітену.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради.

У Харкові прикрасили головну ялинку на станції метро – фотоЦього року у Харкові новорічну ялинку знову нарядили в метро, як і минулого року. Таких заходів вжили з метою безпеки.

«Виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 4 грудня, підтримав рішення про організацію освітнього процесу в групах для дітей старшого дошкільного віку в приміщеннях КП «Харківський метрополітен», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, наголошується, що навчання у метро у групах для дітей старшого дошкільного віку із короткостроковим перебуванням розпочнуть з 6 січня 2024 року.

«Дитячий садок працюватиме на ст. м. «Університет», «Перемога», «Академіка Павлова», «Метробудівників» і «Тракторний завод», – сказано в повідомленні.

Зазначимо, зараз у харківській підземці працює метрошкола – 60 класів для місцевих школярів, де можуть займатися понад 1000 дітей.

Нагадаємо, у Харкові другий рік поспіль встановили та прикрасили ялинку на станції метро. Також повідомлялося, що метро, трамваї та тролейбуси на 2024 рік залишаться безкоштовними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: