Відновлення України: з'явився спеціальний сайт з вакансіями

Читать на русском
В Україні запустили сайт з вакансіями щодо відновлення країни. На ньому представлені різні пропозиції щодо роботи у цій сфері.
Фото: УНІАН

В Україні створили сайт, на якому розміщуватимуть вакансії з роботою у сфері відновлення країни від наслідків російського вторгнення.

Про це повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у Facebook.

Післявоєнне відновлення України: які країни взяли шефство над містами та областямиМайже три десятки країн виявили інтерес до відновлення українських міст та областей. Хто погодився взяти шефство і над яким регіоном – на інфографіці.

У міністерстві зазначили, що спільно з «Укрпоштою», «Укрзалізницею» за підтримки громадської спілки «Українська інфраструктурна асоціація», а також порталу robota.ua запускають проєкт «Робота та відновлення».

У рамках проекту вже створили вебсайт, на якому можна знайти перелік пропозицій посад від роботодавців, які беруть участь у відновленні регіонів, територій та інфраструктури.

Зокрема, там представлені вакансії з можливістю безкоштовного навчання, перекваліфікації та проживання, що є важливим для переселенців. Зараз на сайті вже представлено понад тисячу актуальних вакансій, і вони постійно оновлюються.

На порталі є зручні фільтри та інструменти сортування, завдяки чому користувачі можуть вибрати роботу по сфері, географії чи роботодавцю. Також на сайті можна знайти відповіді на часті запитання щодо працевлаштування.

Нагадаємо, в Україні також функціонує державний проект «Армія відновлення». У ньому беруть участь майже 67 тисяч безробітних. У жовтні Кабмін у півтора рази збільшив оплату за участь у «Армії відновлення».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: