У Раді розповіли, чому скасували відрядження Порошенка

Читать на русском
Перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко скасував відрядження нардепа Петра Порошенка після одержання листа з грифом Для службового користування.
Фото: ukranews.com

Перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко скасував відрядження нардепа та експрезидента Петра Порошенка після отримання листа з грифом «Для службового користування».

Про це сам Корнієнко розповів в ефірі телемарафону.

Віце-спікер зазначив, що не може розкрити зміст листа.

«Порошенко вказував в якості підстави участь у партійному форумі Міжнародного демократичного союзу, спільноти, до якої, напевно, входить «Європейська солідарність». Він писав, що паралельно із цим будуть якісь ще зустрічі високого рівня. За нашими внутрішніми принципами, участь у партійних заходах допускається, але коли надійшов лист ДСК, який я не можу коментувати, ми змушені були скасувати це відрядження», – сказав Корнієнко.

Разом з тим, соратник Порошенка по «Європейській солідарності» Олексій Гончаренко опублікував у Telegram пост із нібито розпорядженням Корнієнка про відміну відрядження екс-президента. Нардеп стверджує, що віце-спікер сам надіслав листа до Ради.

Нагадаємо, сьогодні вранці Порошенко заявив, що прикордонники не випустили його з України – він мав їхати у відрядження до США та Польщі. У ДПСУ вже відреагували на цю ситуацію.

Варто зазначити, що минулого року Порошенко теж мав проблеми з виїздом за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: