Порошенко все-таки зміг виїхати з України

Читать на русском
Петра Порошенка з третьої спроби пропустили через кордон із Польщею. Нардеп їде на Конгрес та Саміт Європейської народної партії.

П'ятий президент України та народний депутат Петро Порошенко з третьої спроби перетнув кордон України з Польщею.

Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на співрозмовника у правоохоронних органах.

Так, Порошенко та його супроводу дозволили виїхати з країни.

Виїзд Порошенка підтвердили також його однопартійці – Вікторія Сюмар та Олексій Гончаренко.

Раніше сьогодні вранці Порошенко звернувся до Володимира Зеленського щодо того, що його не випускають із країни. За словами нардепа, він їде на Конгрес і Саміт Європейської народної партії: він має офіційне запрошення від президента ЄНП та оформлене відрядження, підписане спікером парламенту.

«Саме там будуть формуватися рішення, серед іншого, і щодо перспектив посилення санкційного режиму проти росії, і щодо механізму післявоєнної відбудови України, і щодо можливості надання нашій державі статусу кандидата на членство в Євросоюзі на засіданні Європейської Ради наприкінці червня», – повідомив Порошенко .

Нагадаємо, увечері 27 травня Петро Порошенко намагався залишити Україну через пункт пропуску Рава-Руська, але його не випустили прикордонники.

Пізніше нардеп зробив ще одну спробу виїхати за кордон. Але цього разу йому відмовили через те, що Порошенко «подав не всі документи».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: