Порошенко заявив, що прикордонники не випустили його з України у відрядження

Читать на русском
Порошенко заявив, що прикордонники не випустили його з України, незважаючи на підписане головою Ради відрядження.
Фото: УП

Народний депутат від «Європейської солідарності» Петро Порошенко заявив, що прикордонники не випустили його з України у відрядження.

Як Порошенко написав у соцмережах, розпорядження про відрядження підписано спікером Верховної ради Русланом Стефанчуком.

«Маю підписане відрядження головою Верховної Ради, але прикордонники мене не пропустили. Я далекий від думки, що прикордонники діяли за власної ініціативи. Кожен може сам здогадатися, хто ж скасував документ, підписаний спікером парламенту. У Польщі та США у мене заплановані десятки зустрічей», – заявив нардеп.

Порошенко назвав інцидент «дрібним шкідництвом» та «перешкодою дипломатичній роботі» його команди.

Водночас нардеп Олексій Гончаренко стверджує, що розпорядження про відрядження Порошенка було скасовано віцеспікером Олександром Корнієнком.

Зазначимо, раніше кілька народних депутатів із «Європейської солідарності» вже скаржилися, що їм блокують закордонні відрядження.

Нагадаємо, у травні минулого року Порошенка випустили з України лише з третього разу. Двічі прикордонники відмовляли йому, посилаючись на відсутність документів. Нардеп звертався до Володимира Зеленського та просив випустити його на Конгрес та Саміт Європейської народної партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: