Порошенко намагався покинути Україну, але його не випустили прикордонники – нардеп

Читать на русском
Порошенко повинен був взяти участь у Парламентській асамблеї країн НАТО. Відповідні документи про його відрядження були підписані спікером Верховної Ради
Фото з місця подійСкриншот

П'ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко спробував увечері 27 травня покинути Україну через пункт пропуску Рава-Руська, але його не випустили прикордонники.

Про це написала народний депутат від «Євросолідарності» Ірина Геращенко у своєму Telegram.

Згідно з її даними, Порошенко повинен був взяти участь у Парламентській асамблеї країн НАТО. Відповідні документи щодо його відрядження були підписані спікером Верховної Ради Русланом Стефанчуком. Однак прикордонники відмовилися пропустити Порошенка - нібито взагалі без пояснення причин.

«Керівництво фракції ЄС весь вечір намагалося зв'язатися з головою ВР, щоб зрозуміти, що відбувається, проте він не вийшов на контакт» - додала нардеп.

При цьому вона заявила, що інших делегатів зі списку пропустили без питань, у тому числі нардепа від СН Мар'яну Безуглу.

Співробітники ДПСУ в коментарі Українській правді підтвердили, що Порошенко був на території КПП Рава-Руська близько 23:45, але не сказали, пропустили п'ятого президента за кордон, або залишили в Україні.

Нагадаємо, раніше затриманий Службою безпеки України Віктор Медведчук надав свідчення проти народного депутата Петра Порошенка у справі про виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» для подальшого прокачування через нього дизельного палива.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: