ЗМІ дізналися про стан здоров'я Буданова після отруєння його дружини

Читать на русском
З'явилася інформація, чи є наразі ознаки отруєння у керівника ГУР Міноборони Кирила Буданова.
Getty Images

У спецслужбах розповіли, чи є ознаки отруєння у керівника ГУР Міноборони України Кирила Буданова після інформації щодо отруєння його дружини.

Інформацію про Буданова озвучили джерела у спецслужбах, пише РБК-Україна.

Дружину керівника ГУР Буданова отруїли – ЗМІ (оновлено)Маріанну Буданову отруїли важкими металами, вона у лікарні, повідомляють ЗМІ. У розвідці припускають, що це може бути цілеспрямована спроба отруєння конкретної людини.

«За даними двох джерел у спецслужбах, у Буданова отруєння не встановлено. З його здоров'ям усе гаразд», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні зі ЗМІ стало відомо про те, що дружину начальника ГУР Міноборони України Кирила Буданова отруїли важкими металами. Маріанна Буданова перебуває у лікарні, її госпіталізували після тривалого погіршення стану здоров'я. Наразі жінка вже завершує курс лікування.

Джерела поки що не можуть точно сказати, чи це було разове отруєння, чи Маріанну отруювали деякий час порційно. У силовому блоці припускають, що отруєння сталося, швидше за все, через їжу. А оскільки дружина Буданова невелика і з маленькою вагою, воно проявилося в неї швидше.

Наразі триває розслідування з приводу ймовірної спроби вбивства дружини голови ГУР.

Нагадаємо, за даними розвідки, сам Кирило Буданов пережив понад десять замахів на своє життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: