Зеленський про п'ять замахів на життя: це як Covid, з кожним разом стає легше

Читать на русском
Зеленський розповів, що спецслужби попередили щонайменше п'ять чи шість змов з метою його вбивства. Він порівняв це з ковідом – щоразу замахи сприймати легше.
The Sun

Українські спецслужби попередили щонайменше п'ять чи шість змов з метою вбивства президента Володимира Зеленського.

Про це Зеленський розповів в інтерв'ю The Sun.

Зеленський прокоментував погрози рф ліквідувати йогоЗеленський назвав росію демотивованою країною, де радикальні групи розмахують чимось ядерним.

Він порівняв першу зірвану змову з першим спалахом Covid: «Перший раз був дуже цікавим, це як Covid – люди не знають, що з цим робити, і це виглядає дуже страшно. А потім – я просто поділяюся з вами подробицями – ще одна група приїхала в Україну, щоб [спробувати] це зробити».

Як пише газета, російський спецназ десантувався у Києві, щоб убити Зеленського у перший день повномасштабного вторгнення. Охорона президента обгородила його офіс саморобними барикадами та шматками фанери, йому помічникам було видано гвинтівки та бронежилети.

Через майже два роки повномасштабної війни Зеленський сказав, що росія все ще «дуже хоче» повалити його. Їхня остання місія для реалізації цієї мети – «Майдан-3» – запланована на кінець року.

«Операція має назву «Майдан 3». Вона покликана змінити президента. Це поки. Можливо, річ не у вбивстві. Вони будуть використовувати будь-які інструменти, які вони мають. Така ідея – до кінця року. Вони навіть дали назву операції», – сказав він.

Раніше Зеленський уже говорив, що росія прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створити хаос усередині країни, щоб «змістити президента».

Нагадаємо, керівник ГУР Кирило Буданов розповідав, що росіяни кілька разів готували певні операції з ліквідації президента Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: