В Одеській області через негоду без світла залишилися понад 130 населених пунктів

Читать на русском
Також через погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Одеси.
Фото: Суспільне

У неділю, 26 листопада, на Одещині внаслідок негоди без світла залишився 131 населений пункт в області. Наразі енергетики працюють, щоб перезаживити обʼєкти критичної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба «ДТЕК Одеські електромережі» на сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що станом на 12:00 без світла залишився 131 населений пункт в Одеській області.

«Також через погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Одеси. Як наслідок – тимчасово без електропостачання залишаються 14 тисяч клієнтів в Київському районі міста», – йдеться в повідомленні.

При цьому, у компанії додають, що енергетики намагаються там, де це можливо, перезаживити обʼєкти критичної інфраструктури та клієнтів на резервні джерела живлення.

Нагадаємо, що на Одещині у зв'язку з несприятливими погодними умовами перекрили рух вантажного транспорту на двох трасах: М-15 Одеса – Рені та М-28 Одеса – Южне.

Раніше ми повідомляли, що погода в Україні сьогодні погіршиться. Синоптики попереджали про снігопади, сильний вітер та ожеледицю.

Також стало відомо, що через погіршення погоди в Україні запускають роботу цілодобового Штабу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: