Снігова погода залишила без світла понад 80 міст та сіл в Україні

Читать на русском
У ніч проти 20 листопада у Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Харківській областях йшов сильний сніг.
фото ДСНС

Внаслідок негоди по Україні на ранок понеділка, 20 листопада, без електропостачання залишилися 83 населені пункти у трьох областях. Також у деяких регіонах від вітру та снігу падали дерева.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

Як союзники допомагають Україні підготуватися до зимових атак росіїСоюзники допомагають Україні готуватися до непростої зими. Які засоби ППО, енергетичну та гуманітарну допомогу обіцяли – на інфографіці.

Так, на ранок 20 листопада, за інформацією Укренерго, внаслідок погіршення погодних умов було знеструмлено 83 населені пункти у 3 областях (Запорізька, Миколаївська, Одеська).

Також частково не було світла в деяких районах Харкова – сьогодні там вночі йшов сильний снігопад, на ранок лежали кучугури снігу понад 10 см. Комунальники ліквідують наслідки негоди.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

При цьому за добу рятувальники 28 разів допомагали з розпилом та прибиранням повалених дерев у 4 областях – Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській та Херсонській.

Співробітники ДСНС також надали допомогу з з буксирування 4 авто (в тому числі 2 машин швидкої) у Дніпропетровській та Полтавській областях.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня синоптики попереджали, що в Україні прогнозується сильне похолодання та сніг (у більшості центральних та східних областей сніг з дощем). До цього на Волині випав сніг, а також снігом засипало Карпати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: