Через погіршення погоди в Україні запускають роботу цілодобового Штабу

Читать на русском
В Україні, крім західних та східних областей, погіршуються погодні умови. Тому розпочинає цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Через погіршення погоди найближчим часом в Україні розпочинає цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури.

Відомо, що через активний циклон в Україні, крім західних та східних областей, сьогодні-завтра очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.

«Мокрий сніг та дощ, замети на дорогах і ожеледиця: в Україні погіршуються погодні умови. Щоб оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах, розпочав цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення», – йдеться у повідомленні.

Відзначимо, що водіям радять не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати складність погодних умов.

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі українці можуть телефонувати на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

Відомо, що снігом уже засипало Одеську область. Там на дорогах фіксують замети та велику кількість ДТП. Декількома трасами рух для транспорту обмежили.

До слова, в Україні цього року у грудні середня місячна температура прогнозується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: