У Львові знову спалахнув скандал з працівниками ТЦК

Читать на русском
У Львові зняли на вулиці відео, де п'ятеро працівників ТЦК силою затягли чоловіка в машину.
Колаж 24 каналу

У мережі з'явилося відео, на якому, попередньо, працівники Львівського військкомату силою заштовхали чоловіка в машину та вибили телефон з рук жінки. Львівський обласний ТЦК відреагував на інцидент.

Відео події з'явилося в місцевих пабликах та у жителів Львова.

На Львівщині працівникам ТЦК надали право перевіряти документи у військовозобов'язанихНа Львівщині військовозобов'язані відтепер зобов'язані пред'являти документи на вимогу працівників ТЦК та СП. Відповідний наказ підписав комендант регіону.

За їхніми даними, подія сталася пізно увечері 21 листопада на вулиці Гавришкевича у Львові. На відео видно, як цивільного чоловіка заштовхали в автомобіль, а жінка почала суперечку з військовими. Сварка супроводжувалася штовханиною та нецензурною лайкою.

Жінка знімала те, що відбувається, на мобільний телефон, і продовжувала сперечатися з військовими. Однак у якийсь момент у неї вибили телефон і відштовхнули його ногою.

У Львівському обласному ТЦК та СП сьогодні зранку відреагували на ситуацію.

«Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту», – повідомив обласний військкомат на своїй сторінці у Facebook.

Командування Львівського ТЦК з'ясовує всі деталі цієї ситуації, додали в дописі.

Нагадаємо, 10 листопада Львівський обласний ТЦК відреагував на подібний інцидент. Тоді в мережі також з'явилися кадри, як військові заштовхнули чоловіка в мікроавтобус. Також розпочалася перевірка.

До цього був скандал із побиттям мобілізованих у Тернополі та у ТЦК Чернівців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: