Побиття у ТЦК на Львівщині: у військкома знайшли мільйонні активи

Читать на русском
У військкома з Самбірського ТЦК, який бив чоловіка, провели перевірку та знайшли підозрілих активів на 4,4 млн грн.
скрін з відео

НАЗК під час проведення моніторингу способу життя виявило у начальника Самбірського ТЦК ознаки придбання необґрунтованих активів на понад 4,4 млн грн.

Про це повідомила пресслужба НАЗК.

Побиття у Рівненському військкоматі: співробітник ТЦК постачав наркотики своєму начальникуПрацівник Рівненського районного ТЦК видобував амфетамін для свого начальника, якого раніше затримали за побиття підлеглого.

Як повідомляється, декларант та його дружина протягом 2020-2022 років придбали низку об'єктів нерухомого майна.

Військком пояснив, що нерухоме майно було набуте «за рахунок заощаджень сімʼї за попередній період, заробітної плати членів родини, а також подарунка від матері у розмірі 42 тис. дол».

«Однак, аналізуючи доходи декларанта та видатки родини за останні роки, НАЗК встановило, що начальник Самбірського районного ТЦК не мав можливості придбати майно в законний спосіб. Різниця між вартістю нерухомості та офіційними доходами родини становить понад 4,4 млн грн», – зазначили у НАЗК.

Матеріали щодо військового передали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури для вирішення питання про звернення до суду. У позові проситимуть визнати активи військкома незаконними та стягнути їх на користь держави.

Нагадаємо, на Львівщині затримали працівників військкомату, які тиждень незаконно утримували чоловіка. Крім того, до мережі потрапило відео, на якому вони його били.

Пізніше двом працівникам ТЦК Самбора повідомили про підозру. Також стало відомо, що ці ж співробітники знущалися ще з одного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: