Армія рф зробила зеків основним джерелом поповнення втрат на фронті – Зеленський

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський провів черговий селектор 22 листопада. На порядку денному була ситуація на фронті.
t.me/V_Zelenskiy_official

Президент України Володимир Зеленський під час чергового селектора у середу, 22 листопада, заслухав звіти щодо ситуації на полі бою. Також він оцінив стан армії окупантів.

Свої висновки Зеленський озвучив у Telegram.

«Часткова» мобілізація путіна рік потому: скількох росіян кинули в м'ясорубку війниМобілізацію в росії було оголошено рік тому. Скільки людей планували призвати та скільки забрали на війну насправді – на інфографіці.

За словами Зеленського, під час селектора заслухали інформацію від розвідок щодо деяких міжнародних подій, а також планів ворога.

«Армія росії на цьому етапі зробила зеків основним джерелом поповнення втрат на полі бою», – констатував президент.

Також він заслухав зведення щодо ситуації на полі бою.

«Складна погода, складна оборона у Лиманському, Бахмутському, Донецькому та Авдіївському напрямках. Наступальні дії на півдні», – написав Зеленський.

Крім того, президент отримав звіти щодо ліквідації наслідків обстрілів цивільної інфраструктури у Херсоні, Бериславі, Нікополі.

«У Нікополі, зокрема, ворог поцілив по мережі водопостачання. Служби працюють над відновленням подачі води людям. Мій Офіс тримає це на контролі», – зазначив Зеленський.

За його словами, «хороші результати демонструє чорноморський «зерновий коридор». Останні дні були рекордними за обсягами перевезених вантажів».

Нагадаємо, втрати російської армії перевищили 320 тисяч військових. Раніше Зеленський розповідав, яких втрат зазнала росія під час штурмів Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: