У ЗСУ розповіли, як помстилися росіянам за удар по 128 бригаді

Читать на русском
Сили оборони вдарили по місцю базування 810 бригади морської піхоти російських військ – також у момент нагородження.
Генштаб ЗСУ

Українські військові змогли помститися російським окупантам за атаку на 128 бригаду в Запорізькій області. ЗСУ завдали удару по бригаді ворога на півдні.

Про це повідомив командир 28-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України Юрій Мадяр у Telegram.

Удар по 128-й бригаді: у ДБР припустили, що ціллю росіян міг бути комбригПравоохоронці припускають, що мішенню російських оккупантів, які вдарили по військових 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади, міг бути її командир Дмитро Лисюк.

За його словами, 19 листопада Сили оборони України вдарили по місцю базування 810 бригади морської піхоти російських окупантів у Херсонській області.

Мадяр уточнив, що відомо про 25 загиблих, понад сотню поранених та невідому кількість втрат командного складу ворога, оскільки дані про командний склад комісія росіян суворо засекретила.

Командир зазначив, що удару по бригаді окупантів було завдано в день ракетних військ і артилерії рф в момент нагородження російських військових на честь свята – якраз через два тижні після атаки на 128-у бригаду ЗСУ.

Нагадаємо, увечері 4 листопада у Запорізькій області росіяни вдарили ракетою Іскандер-М по 128 бригаді. Військових зібрали в одному місці для нагородження. Загинули понад 20 бійців ЗСУ. Командир бригади вижив, бо запізнився.

Міністр оборони Рустем Умєров доручив провести перевірку за фактом загибелі захисників. Справу веде ДБР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: