На Луганщині підірвали автівку високопосадовців «МВС ЛНР» – росЗМІ

Читать на русском
На території тимчасово окупованої Луганської області, ймовірно, 16 листопада підірвали автомобіль, в якому перебували два представники так званого МВС ЛНР.
korrespondent.net

На території тимчасово окупованої Луганської області, ймовірно, підірвали автомобіль, в якому перебували два представники «МВС ЛНР».

Про це пише російське видання ASTRA.

За їхніми словами, на тимчасово окупованій території Луганської області, ймовірно, підірвали автомобіль із «заступником міністра МВС ЛНР» і заступником начальника карного розшуку так званого МВС ЛНР.

«Увечері 16 листопада на одному з блокпостів у Кремінній загорівся УАЗ «Патріот», за кермом якого перебував «заступник начальника МВС ЛНР» підполковник поліції Володимир Пахоленко. З ним же в машині був «т.в.о. заступника міністра МВС ЛНР» підполковник поліції Олег Шумілов», – йдеться у дописі.

ASTRA пише, що обох чоловіків госпіталізували, медики діагностували у них осколкові поранення. Наразі проводиться перевірка.

Нагадаємо, у Луганську 8 листопада загинув колишній начальник управління «народної міліції», депутат «народної ради ЛНР» Михайло Філіпоненко.

Згодом у ГУР заявили, що ліквідація Філіпоненка є важливим сигналом для всіх зрадників та воєнних злочинців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: