Сигнал для всіх зрадників: у ГУР висловилися про ліквідацію ексначальника управління «міліції ЛНР»

Читать на русском
Ліквідація чиновника так званої ЛНР Михайла Філіпоненка є важливим сигналом для всіх зрадників та воєнних злочинців. Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов.
Михайло ФіліпоненкоФото: росЗМІ

Ліквідація чиновника «ЛНР» Михайла Філіпоненка є важливим сигналом для всіх зрадників та воєнних злочинців.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

З'явилися фото з місця ліквідації ексначальника «народної міліції ЛНР»ЗМІ показали фото із місця підриву автомобіля колишнього начальника народної міліції ЛНР Михайла Філіпоненка.

«Це справді важливий сигнал для всіх зрадників, колаборантів, для всіх причетних до воєнних злочинів, що справедливе покарання є невідворотним. Є два варіанти: здаватися в полон або чекати, доки відплата прийде іншим способом», - сказав Юсов.

Він додав, що операція з ліквідації Філіпоненка готувалася досить довго.

«Незважаючи на те, що він формально не обіймав якихось ключових посад в окупаційних адміністраціях, це була важлива постать у рашистській екосистемі. Операція готувалася довго, ретельно, було враховано фактор безпеки для виконавців також», - наголосив Юсов.

Нагадаємо, Філіпоненко свого часу був начальником управління «народної міліції ЛНР». Про його загибель стало відомо вранці 8 листопада.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, хто з осіб російсько-української війни загадково загинув чи ліквідовано путінським режимом на різних етапах вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: