Росіяни активізували роботу ДРГ в одній з областей

Читать на русском
Ворог активізував роботу диверсійно-розвідувальних груп на Сумщині, але Україна веде моніторинг цілодобово.
фото ДПСУ

Російські військові останнім часом активно використовують диверсійно-розвідувальні групи на Сумському напрямку.

Про це повідомив в ефірі телемарафону речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

«Є надія, що 2025-й стане переломним»: Буданов дав новий прогноз щодо війниКерівник Головного управління розвідки Кирило Буданов припустив, що війна росії проти України триватиме ще досить довго.

«Ворог останнім часом активно застосовує диверсійно-розвідувальні групи на Сумському напрямку. Раніше ДРГ фіксувалися і на Чернігівщині, і Харківщині, але останнім часом саме Сумщина приваблива для ворога, щоб використовувати диверсантів», - сказав Демченко.

Він зазначив, що Україна має протидиверсійні резерви, пости спостереження, фортифікаційні зміцнення, моніторинг кордону та прикордоння за допомогою безпілотників, щоб вчасно виявляти ДРГ.

«Щойно наші захисники фіксують диверсійно-розвідувальні групи, по них відразу відкривається вогонь, і вони надалі відходять за лінію державного кордону. Наші хлопці чітко розуміють загрозу, яка йде з території росії, тому вони завжди напоготові», - додав Демченко.

Нагадаємо, нещодавно російська ДРГ уночі намагалася пробратися на об'єкт інфраструктури. Також у Чернігівській області через кордон намагалися прорватися дві російські ДРГ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: