У Московській і Калузькій областях вдало попрацювали диверсанти: деталі від розвідки

Читать на русском
У ніч на неділю, 24 вересня, диверсанти знищили паливозаправник у Московській області та 4 одиниці автомобільної техніки в Калузькій.
pressjfo.news

У ніч на неділю, 24 вересня, диверсанти знищили паливозаправник у Московській області та 4 одиниці автомобільної техніки в Калузькій.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«В ніч на 24 вересня невідомі диверсанти розширили географію бавовни на території країни-агресора, відзначившись вдалими діями в Московській та Калузькій областях», – йдеться в повідомленні.

За даними ГУР, на території військового містечка 2 мсд 1 ТА (в/ч 23626, нп Калінінєц Наро-Фомінського району) було знищено паливозаправник. Тоді як на території військового містечка 60 арсеналу озброєння (в/ч 42702, м. Калуга) знищено 4 одиниці автомобільної техніки з причепами.

Розвідники наголосили, що фото та відео з міркувань безпеки опублікують згодом.

Нагадаємо, сьогодні, 24 вересня у день міста російського Курська невідомий безпілотник влучив в адміністративну будівлю. Губернатор традиційно звинуватив в атаці українських військових. За його словами, адмінбудівля, в яку влучив БПЛА, розташована у центральному окрузі.

Згодом стало відомо, що в результаті операції українських розвідників, безпілотник влучив у будівлю ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: