Російська ДРГ вночі намагалася пробратися на об'єкт інфраструктури: що відомо

Читать на русском
Ворожа група диверсантів намагалася потрапити на об'єкт критичної інфраструктури на Сумщині.
t.me/SerhiyNaiev

Російська диверсійна розвідувальна група сьогодні вночі намагалася потрапити на об'єкт критичної інфраструктури на Сумщині. Бійці ЗСУ дали їм відсіч, у ворога є втрати.

Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв 12 жовтня в Telegram.

ЗСУ за добу ліквідували майже тисячу російських військовихЗа добу вбито 990 окупантів. Також ЗСУ знищили 42 російські танки, 32 артилерійські системи, 44 ББМ та іншу військову техніку.

«Сьогодні опівночі в ході виконання завдань на спостережному посту, бійці бригади територіальної оборони, що виконують завдання в районі Сумської територіальної громади, було виявлено диверсійну розвідувальну групу противника з 8 осіб», – зазначив він.

Наєв розповів, що диверсанти перетнули держкордон України і рухалися у напрямку одного з об'єктів цивільної критичної інфраструктури.

За його словами, по противнику було нанесено вогневе ураження артилерійським та мінометним підрозділами. Зазнавши втрат, диверсійна група відійшла.

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, раніше через кордон на Чернігівщині намагалася прорватися російська ДРГ. У Держприкордонслужбі розповіли, до якої області найчастіше намагаються зайти ворожі диверсанти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: