Скандальному одеському ексвійськкому Борисову продовжили арешт

Читать на русском
Євгену Борисову продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до середини грудня.
фото Суспільне

Київський апеляційний суд залишив під вартою колишнього одеського військкома Євгена Борисова, підозрюваного у незаконному збагаченні.

Про це повідомила пресслужба суду 15 листопада.

Як довго перебувають у СІЗО підозрювані у резонансних кримінальних справахСкільки перебувають у СІЗО підозрювані у резонансних кримінальних злочинах, заарештовані за час війни – на інфографіці.

У суді не називають ім'я військкома, але, за всіма ознаками справи, йдеться про Євгена Борисова, якого затримали влітку цього року.

Повідомляється, що запобіжний захід підозрюваному у вигляді тримання під вартою в межах терміну досудового розслідування продовжено до 18 грудня, але залишилася можливість внесення застави. Розмір застави – 150 млн грн.

Нагадаємо, начальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова було звільнено 28 червня. Це сталося після гучного скандалу: журналісти виявили в Іспанії майно сім'ї на мільйони доларів. Нерухомість та дорогі автомобілі були придбані вже під час повномасштабної війни з рф.

Борисова заарештували з можливістю внесення застави у 150 млн грн. Пізніше суд наклав арешт на майно, гроші та банківські рахунки Борисова та членів його родини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: