Сирський про ситуацію на сході: рф наступає одразу на кількох напрямках і активно застосовує дрони

Читать на русском
Окупанти не відмовляються від своїх планів і продовжують наступати одночасно на кількох напрямках, повідомив командувач Олександр Сирський.
Фото: t.me/osirskiy

Окупанти не відмовляються від своїх планів і продовжують проводити наступальні дії одночасно на кількох східних напрямках.

Про це у своєму Telegram-каналі написав командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Під Бахмутом росіяни атакують з новою силою – ЗСУНа Бахмутському напрямку російські війська продовжують спроби пробити українську оборону, проводячи контратаки під Андріївкою та Кліщіївкою.

Він уточнив, що зараз спостерігається активізація бойових дій на Куп'янському та Бахмутському напрямках.

«Зокрема, незважаючи на значні втрати, росіяни атакують наші частини, які обороняються в районі Куп'янська. Крім того, ворог збільшив кількість використання дронів-камікадзе», – повідомив Сирський.

А на півночі та півдні від Бахмута окупанти проводять контратаки, сподіваючись перехопити там ініціативу. На обох напрямках рашисти зазнають великих втрат.

«За два тижні в районі відповідальності ОСУВ «Хортиця» російські окупаційні війська втратили понад 4 тисячі осіб. Знищено та пошкоджено понад 500 одиниць військової техніки окупантів», – резюмував генерал-полковник.

Нагадаємо, напередодні у ЗСУ заявили, що біля Кліщіївки та Андріївки йде позиційна війна на виснаження.

Раніше також стало відомо, що російські війська активізували бойові дії на Авдіївському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: