Українські військові просуваються на Бахмутському напрямку та мають певні успіхи

Читать на русском
Станом на ранку 5 листопада Сили оборони України мають певні успіхи на Бахмутському напрямку, втім кардинальних змін наразі немає.
Укрінформ

Українські військові просуваються на Бахмутському напрямку та мають певні успіхи. Проте кардинальних змін наразі немає.

Про це офіцер пресслужби 26-ї окремої артилерійської бригади ім. генерала-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів в етері телемарафону.

Він наголосив, що українські військові просуваються вперед на Бахмутському напрямку, однак ці операції непрості, бо є заміновані території, а ворог активно застосовує дрони для розвідки.

«На сьогодні ми відбиваємо контратаки ворога досить успішно. Маємо деякі просування на південному нашому фланзі, там, де залізниця. Там є дуже значна кількість лісопосадок, де ворог окопався. З деяких нам таки вдається противника вибити, знищити, і відбувається непоспіхом просування», – додав офіцер.

Нагадаємо, наприкінці жовтня стало відомо, що війська рф посилили своє угруповання і перейшли від оборони до активних дій в районі Бахмута Донецької області. Також складна ситуація була в районі Куп'янська.

Ми раніше повідомляли, що через часті обстріли армії рф у восьми населених пунктах Бахмутського і Покровського районів Донецької області оголошено примусову евакуацію дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: