Справа Охматдиту: Апеляція ВАКС відмовилася призначати експертизу

Читать на русском
Апеляційна інстанція не побачила підстав для призначення ще однієї експертизи у справі за обвинуваченням двох осіб.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовилася призначати судову почеркознавчу експертизу у справі про зловживання під час будівництва Охматдиту. У цій справі вже засудили двох осіб.

Таке рішення 1 листопада ухвалила АП ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Відмовити у задоволенні клопотання захисника обвинуваченого про призначення судової почеркознавчої експертизи», – йдеться в рішенні.

Як відомо, Апеляційна палата відправила під домашній арешт колишню керівницю державного підприємства «Укрмедпроєктбуд» Ірину Коваль. Так само судді відправили під цілодобовий домашній арешт колишнього директора ТОВ «Укрпрофмед» Ігоря Кучму.

Нагадаємо, ВАКС засудив до 5 років позбавлення волі Коваль, а Кучму – до 4 років. Їх обох затримали негайно в залі суду і відправили під варту. За версією обвинувачення, Коваль у змові з Кучмою зловживала становищем і зробила 100% передплату компанії ТОВ «Укрпрофмед» від ДП «Укрмедпроєктбуд» за поставку інженерного та технічного обладнання під час будівництва НДСЛ «Охматдит». Вказане так і не було поставлене, що завдало матеріальної шкоди (збитків) в розмірі понад 30 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: