Ізраїльські війська взяли під контроль військовий комплекс ХАМАС

Читать на русском
Ізраїльські війська 5 листопада взяли під контроль військовий комплекс бойовиків ХАМАСу. За добу вони завдали ударів по більш ніж 450 об'єктах бойовиків.
Фото: AA

Сухопутні війська Ізраїлю захопили опорний пункт ХАМАСу і завдали ударів по 450 об'єктах бойовиків.

Про це пише The Jerusalem Post.

Війна Ізраїлю та ХАМАС: що відомо про можливу наземну операцію ЦАХАЛ у ГазіІзраїль має намір провести наземну операцію в Газі, щоб знищити ХАМАС. Що відомо і чому операція відкладається.

У неділю ввечері, 5 листопада, сухопутні війська ЦАХАЛу взяли під контроль військовий комплекс ХАМАСу в секторі Газа. На його території розташовані спостережні пости, тренувальні майданчики для бойовиків, а також підземні тунелі терористів. Відзначають, що під час операції було вбито кілька бойовиків.

Військово-морські сили Ізраїлю за добу також завдали ударів по командних центрах, протитанкових пускових установках і додаткових спостережних пунктах терористів.

Тим часом ізраїльські винищувачі завдали ударів і вбили ще кількох терористів ХАМАСу, в тому числі Джамаля Муссу, який відповідав за спеціальні операції з безпеки в ХАМАСі. У 1993 році він здійснив вогнепальний напад на солдатів ЦАХАЛу, які патрулювали сектор Гази.

Нагадаємо, 5 листопада в ЦАХАЛ заявили про повне оточення Гази.

Того ж дня з'явилась інформація, що армія оборони Ізраїлю вперше у світі змогла збити балістичну ракету поза атмосферою Землі за допомогою системи ППО Arrow.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: