США вважають, що Ізраїлю вдалося «значно вдосконалити» план операції проти ХАМАС – ЗМІ

Читать на русском
Влада Ізраїлю вдосконалила свій початковий план війни проти ХАМАС після переговорів із США. Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на неназваного представника адміністрації Байдена.
Фото: bnn.network

Влада Ізраїлю вдосконалила свій початковий план бойових дій проти ХАМАС після переговорів зі США.

Про це повідомляє The Times of Israel із посиланням на неназваного представника адміністрації Байдена.

ЗМІ назвали варіанти майбутнього Сектору Газа, які обговорюють Ізраїль та СШАСША та Ізраїль вивчають варіанти майбутнього Сектору Газа після завершення наземної операції. Розглядається тимчасовий спільний контроль за територією, введення миротворчих сил чи управління під егідою ООН.

«Вони значно вдосконалили початковий план», – заявив високопосадовець на умовах анонімності. При цьому він не став розкривати, які саме зміни були внесені.

Представник адміністрації Байдена також сказав, що заклики до припинення вогню «не були б правильною політикою для США» з огляду на напад бойовиків ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня.

Припинення вогню, за його словами, «залежить від того, що ізраїльтяни почуватимуться в безпеці та гарантують, що подібне не повториться».

Нагадаємо, на нових супутникових знімках видно, що ізраїльські військові поступово оточують місто Газа. Крім того, ЦАХАЛ розпочав широкомасштабну операцію зі знищення тунелів палестинського угруповання ХАМАС у районах Сектору Гази.

Раніше США підтвердили використання своїх БПЛА над Сектором Гази.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: