Залужний попередив про фейкові провокаційні повідомлення, які розсилають від його імені

Читать на русском
Аноніми від імені Валерія Залужного розсилають особисті повідомлення відомим людям із проханнями та пропозиціями дискредитуючого характеру.
фото REUTERS

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що від його імені невідомі розсилають прохання про допомогу та провокативні пропозиції.

Про це генерал повідомив Telegram у середу, 1 листопада.

В Україні запустили Telegram-бот, який допоможе викривати ворожі фейкиУ неділю, 22 жовтня, стало відомо, що в Україні запустили в роботу Telegram-бот, який допоможе викривати ворожі фейки.

«Отримав інформацію, що хтось, використовуючи моє ім'я, надсилає особисті повідомлення певним відомим людям із проханнями та пропозиціями дискредитуючого та провокаційного характеру», – написав Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ попросив усіх, хто отримав подібні повідомлення від його імені, не довіряти їхньому змісту.

«Наголошую: Акаунт @Zaluzhniy_ua у Telegram мені не належить, як і будь-які інші облікові записи під іменем «Валерій Залужний» тощо. Усі вони - фейкові. Єдиний канал, де я інформую суспільство про роботу на своїй посаді - Головнокомандувач ЗСУ (верифікований)», – наголосив він.

Нагадаємо, минулого тижня українцям масово приходили смс із пропозицією здати інформацію про ЗСУ. Це був спам росіян. Раніше повідомлялося, що в Україні запустили Telegram-бот, який допоможе викривати ворожі фейки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: