Українцям масово приходять смс з пропозицією здати інформацію про ЗСУ

Читать на русском

Деяким українцям сьогодні вдень прийшли на телефон повідомлення із закликом обміняти інформацію про ЗСУ на гроші.
pexels

Сьогодні вдень українцям у деяких областях почали надходити на телефон повідомлення із закликом обміняти інформацію про ЗСУ на гроші. Цю розсилку влаштували росіяни.

Про це попередили у Центрі стратегічних комунікацій.

Як повідомляється, користувачі з Одеської, Донецької та Харківської областей отримали повідомлення з пропозиціями «обмінювати інформацію про ЗСУ на долари». Для цього пропонується перейти за посиланням на невідомий Telegram-канал.

«Якщо вам надійшло повідомлення з таким текстом: «Меняем информацию о ВСУ на $. Вся информация в telegram ...», то у жодному разі не відкривайте його і не переходьте за посиланнями, які там розміщені», – заявили в Центрі.

Українців закликали ігнорувати окупанта та не реагувати на пропозиції ворога.

«Нагадуємо, за передачу інформації про ЗСУ, критичну інфраструктуру та будь-яку іншу співпрацю з ворогом, настане кримінальна відповідальність. Окрім того, це може дуже нашкодити захисникам України», – додали у відомстві.

Нагадаємо, у ГУР повідомляли, що росіяни шукають нові ресурси для своєї пропаганди. Також повідомляли, що росіяни масово знімають відбитки пальців українців в окупації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: