ПВК «Вагнер» поновила набір найманців, групою тепер керує син Пригожина – росЗМІ

Читать на русском
Приватна військова компанія Вагнера після вбивства ватажка Євгена Пригожина увійшла до складу Росгвардії та відновила набір найманців у деяких регіонах Росії. За даними ЗМІ, наразі бойовиками керує син Пригожина Павло.
Фото: росЗМІ

Приватна військова компанія Вагнера після вбивства ватажка Євгена Пригожина увійшла до складу Росгвардії та відновила набір найманців у деяких регіонах росії.

Про це повідомляє пропагандистський портал 59.ru.

Кремль використовує «вагнерівців», але не довіряє їм та більше пильнує – британська розвідкаКремль після бунту продовжує використовувати бойовиків ПВК Вагнер. Проте тепер їм не довіряють і більше пильнують за ними.

Інформація про відновлення набору з'явилася в одному з Telegram-каналів російського міста Перм. У публікації сказано, що бойовикам «потрібні відчайдушні та сміливі, найкращі з найкращих».

За даними росЗМІ, тепер «вагнерівцями» керує син Пригожина Павло. Стверджується, що після входження до складу Росгвардії усередині структури практично нічого не змінилося.

«Єдина відмінність – беремо лише людей цивільних, не з місць позбавлення волі», – заявив неназваний представник бойовиків, який займається набором у місті Перм.

У пермському Telegram-каналі також пишуть, що з усіма, хто захоче стати учасниками угрупування бойовиків, укладуть контракти. Їх готові підписати з людьми віком від 20 до 55 років.

Нагадаємо, у вересні до ЗСУ підтвердили повернення «вагнерівців» на схід України для ведення бойових дій.

Також повідомлялося, що бойовики «групи Вагнера» масово переходять до чеченського спецпідрозділу, щоб воювати в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: