«Вагнерівці» масово переходять до чеченського спецпідрозділу, щоб воювати в Україні

Читать на русском
Командир російського чеченського спецпідрозділу Ахмат Апти Алаудінов заявив про масове поповнення найманцями ПВК Вагнера.
armyinform.com.ua

Колишні бойовики ПВК «Вагнер» масово переходять до чеченського спецпідрозділу «Ахмат» і прибувають у зону бойових дій в Україні.

Про це заявив командир російського чеченського спецпідрозділу «Ахмат» Апти Алаудінов.

«Бійці «Вагнера» до мене і так переходили, енна кількість бійців переходила періодично. Зараз у нас пішло масове поповнення з бійців ПВК «Вагнер. Вони пішли до мене в різні загони. Колишні командири загонів заходять, і з ними ж потихеньку заходять їхні колишні бійці», – заявив він.

При цьому російський командир заявив, що вважає «вагнерівців» патріотами та героями росії

Варто відзначити, що вже перебуваючи у лавах чеченського спецпідрозділу, найманці прибувають у зону бойових дій в Україні.

Раніше в Інституті вивчення війни повідомляли, що приватна військова компанія «Вагнера» може перейти в підпорядкування Росгвардії чи Міноборони рф, що стане загрозою для Сил оборони України.

При цьому, нещодавно стало відомо, що інструкторів «Вагнера» було відправлено з Білорусі до Сирії для участі у тренуванні бойовиків ліванського угруповання «Хезболла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: