У Києві зросла кількість жертв урагану

Читать на русском
У Києві продовжує вирувати ураган. Внаслідок падіння дерев у Подільському та Шевченківському районах загинули двоє чоловіків.
t.me/Klymenko_MVS

У Києві внаслідок ураганного вітру та падіння дерев загинули вже двоє людей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram.

Київ накрив потужний ураган, є жертва та травмованіУ Києві вранці у суботу вирує негода. Через сильний вітер падають дерева, одна людина загинула від отриманих травм. Такий ураган очікується до кінця дня.

«Внаслідок падіння дерев в Подільському та Шевченківському районах Києва загинуло 2 чоловіків. А в Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку», – написав Клименко.

Мер Києва Віталій Кличко уточнив подробиці. За його словами, загинули чоловіки віком 65 і 35 років, ще семеро людей травмовані. П'ятеро постраждалих відвезли до лікарні, двоє отримали допомогу на місці.

На цей час від урагану постраждало понад 250 дерев.

Нагадаємо, сьогодні зранку у Києві вирує потужний ураган. У КМДА повідомляли, що через негоду дерево впало та смертельно травмувало чоловіка. Відомо, що ще одна жінка зазнала травми хребта. Така погода очікується до кінця дня.

Також штормова погода знеструмила понад 130 населених пунктів Львівщини, з них 49 – повністю. Також через сильні пориви вітру на Тернопільщині знеструмлено 70 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: