Київ накрив буревій, без світла залишилися частково три райони

Читать на русском
У п'ятницю, 2 червня, столицю накрила сильна буря. Через негоду без світла частково залишилися три райони міста.
Getty Image

У п'ятницю, 2 червня, столицю накрила сильна буря. Через негоду без світла частково залишилися три райони міста.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram.

Сьогодні, 2 червня, столицю накрила буря. Фіксують сильні пориви вітру та дощ. Через негоду частково без електроенергії залишилися в Подільському, Оболонському та Святошинському районах міста. Енергетики ДТЕК перейшли у посилений режим роботи, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки негоди.

«Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі», – додають у повідомленні.

Також відомо, що в Києві пошкоджено лінію міської електрички, тому Kyiv City Express матиме затримки.

Через падіння дерева затримується рух тролейбусів №28 на Подільському узвозі та тролейбуси №6, 18, 33 по вул. Вишгородська - вул. Дубровицька. Київпастранс додає, що з причини відключення напруги зі сторони «Київенерго» також затримується рух тролейбусів №4,24,25,26,28,35,36 по проспекту Свободи.

Нагадаємо, вночі 2 червня росіяни здійснили комбіновану атаку на Київ. Українські захисники знищили понад 30 ворожих дронів та ракет. У Київській області внаслідок падіння уламків постраждали двоє людей, пошкоджено приватні будинки та автомобілі. У столиці уламки ракет впали у Дарницькому та Подільському районах, ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: