Київ накрив потужний ураган, є жертва та травмовані

Читать на русском
У Києві вранці у суботу вирує негода. Через сильний вітер падають дерева, одна людина загинула від отриманих травм. Такий ураган очікується до кінця дня.

У Києві сьогодні від самого ранку спостерігаються сильні пориви ураганного вітру. В одному з районів міста дерево впало на людину, вона загинула. Також був випадок, коли падіння гілок травмувало жінці хребет.

Про це розповіли у пресслужбі КМДА.

В Іспанії триває потужний шторм, є жертви та зниклі безвістиУ провінції Толедо, на південь від Мадрида, в понеділок були знайдені тіла ще трьох чоловіків.

Повідомляється, що у Києві зафіксовано кілька випадків травмування людей через негоду.

«У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм чоловік помер. Також у Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Крім того, на Берестейському проспекті дерево впало на машину. Людина, яка перебувала в авто, від госпіталізації відмовилася.

За інформацією Українського гідрометцентру, найближчим часом і до кінця дня 28 жовтня у Києві пориви вітру можуть досягати 25-28 м/c (ІІ рівень небезпеки).

За даними КМДА, комунальники чергуватимуть цілодобово. Влада Києва закликала мешканців столиці по можливості залишатися сьогодні вдома.

У соцмережах з'явилися фото та відео наслідків урагану.

Нагадаємо, у червні Київ також накрив ураган, без світла залишилися частково три райони. У вересні потужний шторм накрив Іспанію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: