З'явилися подробиці замаху на Царьова у Криму

Читать на русском
Рідні Олега Царьова підтвердили, що на нього в Ялті було скоєно замах. У колишнього нардепа двічі стріляли біля санаторію, де він мешкає.
nikopolnews.net

Рідні колишнього народного депутата-зрадника Олега Царьова підтвердили, що в ніч на 27 жовтня на нього було скоєно замах у Ялті (окупований Крим).

Про це повідомляється в Telegram-каналі, який вів сам Царьов.

«Близько півночі на території санаторію, де він поживає, у нього двічі стріляли. Інформації про злочинця немає, працюють силовики. На момент прибуття карети швидкої допомоги Олег був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан його здоров'я наразі немає», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці в соцмережах з'явилася інформація, що біля будинку Царьова вночі були правоохоронці та машини швидкої. Спочатку повідомлялося, що він отримав ножове поранення. Пізніше колаборант Володимир Рогов повідомив, що у Царьова стріляли.

Інші новини про Царьова: у березні 2023 року набув чинності вирок, ухвалений Шевченківським районним судом Києва. Суд заочно засудив ексдепутата до 12 років ув'язнення за заклики до сепаратизму, насильницької зміни та повалення конституційного ладу з використанням ЗМІ.

Також у травні йому повідомили про підозру у державній зраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: