У Кремлі пояснили приїзд делегації ХАМАС до Москви

Читать на русском
Росія хоче продовжувати контакти з усіма сторонами палестино-ізраїльського конфлікту, заявив Дмитро Пєсков.
фото ura.news

Росія вважає, що необхідно продовжувати контакти з усіма сторонами палестино-ізраїльського конфлікту. Саме тому делегації терористичного руху ХАМАС дозволили приїхати до Москви.

Таку заяву зробив спікер Кремля Дмитро Пєсков у п'ятницю, 27 жовтня, пишуть російські ЗМІ.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

«Ми вважаємо за необхідне продовжувати наші контакти з усіма сторонами і, звичайно ж, продовжуватимемо наш діалог з Ізраїлем», – сказав він, коментуючи візит ХАМАС до столиці рф.

При цьому Пєсков додав, що «в даному випадку ніякої кремлівської програми немає у цих представників, жодних контактів із Кремлем немає».

Журналісти запитали спікера Кремля, чи немає побоювань, що цей візит призведе до погіршення російсько-ізраїльських відносин. На що Пєсков відповів, що йому «нічого додати на цю тему».

Нагадаємо, 26 жовтня стало відомо, що до Москви прибула делегація ХАМАС. Таким чином, росія стала першою країною у світі, яка розпочала переговори з терористами ХАМАС.

У МЗС Ізраїлю назвали цей візит «непристойним кроком» та закликали Москву негайно вигнати делегацію ХАМАС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: