Ізраїль засудив переговори росії з ХАМАС та закликав «негайно вигнати» бойовиків з Москви

Читать на русском
У МЗС Ізраїлю відреагували на сьогоднішній візит делегації бойовиків палестинського угрупування ХАМАС до Москви. Там наголосили, що запрошення терористів узаконює звірства ХАМАС.
Фото: NYT

У МЗС Ізраїлю відреагували на сьогоднішній візит делегації бойовиків палестинського угрупування ХАМАС до Москви.

Заяву, присвячену цій темі, опублікував у своєму X-акаунті речник зовнішньополітичного відомства країни Ліор Хаят.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

Він наголосив, що запрошення делегації бойовиків до росії є актом підтримки тероризму та узаконює звірства ХАМАС.

«ХАМАС – терористична організація, гірша за ІДІЛ. Руки ватажків ХАМАС заплямовані кров'ю понад 1400 ізраїльтян, які були зарізані, вбиті, розстріляні та спалені. Вони несуть відповідальність за викрадення понад 220 ізраїльтян, включаючи дітей, дітей похилого віку. Ізраїль засуджує запрошення високопосадовців ХАМАС до Москви», – написав Хаят.

Представник МЗС також закликав російський уряд «негайно вигнати терористів ХАМАС» із Москви.

Нагадаємо, у столиці рф делегація ХАМАС зустрілася з чиновниками з МЗС країни-окупанти. За повідомленнями пропагандистів, бойовики під час зустрічі «високо оцінили позицію президента Росії та зусилля російської дипломатії».

Раніше повідомлялося, що росія та Китай наклали вето на резолюцію США, яка була спрямована на вирішення гуманітарної кризи у Секторі Гази.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: