Війська Ізраїлю знову атакували аеропорти у Сирії – ЗМІ

Читать на русском
Під час удару по Дамаску один співробітник аеропорту загинув. Також Ізраїль заявив, що завдав превентивного удару по підземному комплексу на території мечеті Аль-Ансар у Дженіні.
Фото: 24tv.ua

Вранці у неділю, 22 жовтня, Ізраїль завдав авіаударів по аеропортах Алеппо та Дамаска, пошкоджені злітно-посадкові смуги, аеропорти не працюють. Також ізраїльські військові завдали «превентивного удару» по підземеллях на території мечеті у Палестині.

Про це повідомляє видання Times of Israel, із посиланням на сирійське державне інформагентство SANA.

Як зазначається, під час удару по Дамаску один співробітник аеропорту загинув.

Згідно з інформацією ЗМІ, упродовж минулого року обидва аеропорти неодноразово зазнавали ударів, оскільки Ізраїль, як вважають, посилює заходи з перешкоджання постачанню зброї з Ірану іншим країнам, зокрема ліванській терористичній групі Хезболла.

Водночас, у армії оборони Ізраїлю заявили, що завдали «превентивного удару» по підземному комплексу на території мечеті Аль-Ансар у Дженіні на Західному березі річки Йордан.

За інформацією військових Ізраїля під мечеттю знаходився «терористичний осередок бойовиків ХАМАС та «Ісламського джихаду», які несуть відповідальність за організацію кількох терористичних атак останніми місяцями і готувалися вчинити теракт найближчим часом».

Нагадаємо, армія оборони Ізраїлю зафіксувала обстріл своєї території із боку Сирії увечері 10 жовтня.

Раніше ми повідомляли, що військово-повітряні сили Ізраїлю 12 жовтня завдали ударів по аеропортах Дамаска та Алеппо в Сирії.

В ніч на неділю, 15 жовтня, ізраїльські військові знову атакували міжнародний аеропорт північного міста Алеппо, вивівши його з ладу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: