Укроборонпром з німецьким концерном Rheinmetall створили спільне підприємство

Читать на русском
Rheinmetall та Укроборонпром утворили спільне підприємство. Воно займатиметься ремонтом військової техніки.
Фото: Reuters

Німецький оборонний концерн Rheinmetall та Укроборонпром утворили спільне підприємство. Воно займатиметься ремонтом військової техніки.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

В Укроборонпромі змінився керівник: які фінансові результати показував концерн під час війниЯкі фінансові результати під час війни з росією показував державний концерн Укроборонпром – на інфографіці.

«ТОВ «Рейнметал – Українська оборонна промисловість» було зареєстровано 18 жовтня. Радий оголосити про це під час Німецько-українського бізнес-форуму в Берліні», – йдеться у повідомленні.

Він розповів, що новостворене підприємство здійснювати обслуговування та ремонт техніки, поставленої нашими партнерами Україні. Також на цьому підприємстві буде проходити локалізація виробництва провідних зразків техніки Rheinmetall AG.

Шмигаль додав, що створення спільного підприємства є без перебільшення знаковою подією, яка виводить співпрацю між нашими країнами на якісно новий рівень та дозволить нам разом будувати арсенал вільного світу.

Нагадаємо, нещодавно уряд Німеччини замовив Rheinmetall 150 тисяч боєприпасів для потреб української армії. Також повідомлялося, що концерн Rheinmetall почав постачати Україні автоматизовані розвідувальні системи SurveilSpire.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: