У Зеленського відповіли на заклики Маска до «відновлення нормальних відносин» з рф

Читать на русском
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав помилковими погляди американського мільярдера Ілона Маска на війну в Україні.
Фото: radiosvoboda.org

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк назвав помилковими погляди американського мільярдера Ілона Маска на війну в Україні.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, коментуючи недавню заяву бізнесмена щодо необхідності відновлення нормальних відносин із країною-терористом.

Ілон Маск та Україна: у які скандали потрапляв бізнесмен під час повномасштабної війниІлон Маск висміяв президента Володимира Зеленського та його прохання про допомогу Україні. Інші скандали з Маском під час війни – на інфографіці.

За словами Подоляка, Маск має рацію лише в одному – російська агресія проти України носить загальнолюдський характер у своїй руйнівності.

«Однак він (і не лише) робить, на мій погляд, принципову помилку у своїх подальших міркуваннях. Маск вважає, що «здача України» під ніж обов'язкового масштабного російського геноциду приведе нас до кінця війни та «вічного миру». Це катастрофічна помилка», – наголосив радник голови ОП.

Подоляк підкреслив, що відмова від підтримки України призведе до зростання кількості воєн та конфліктів у всьому світі, а також знищить систему міжнародного права.

«Правил більше не буде. Передбачуваність і договороспроможність остаточно помруть. Апетити агресорів зростатимуть, терористичні угруповання отримуватимуть дедалі більше інвестицій у межах Осі зла. Все це закінчиться Великою війною на різних континентах, у якій, імовірно, в такому разі вже доведеться брати участь і громадянам Америки», – написав Подоляк.

Нагадаємо, Маск у своїй заяві, окрім висловлювання про «нормалізацію відносин» з рф, також вкотре закликав до припинення вогню в Україні.

Раніше повідомлялося, що Маск у своїй соцмережі висміяв прохання президента Володимира Зеленського про допомогу для України у боротьбі з російською агресією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: