Стало відомо, чи встановлюватимуть цьогоріч в Києві головну новорічну ялинку

Читать на русском
У Київській міській військові адміністрації заявили, що попри війну традиції треба берегти, тому головну ялинку країни встановлять, однак за певних умов.
vechirniy.kyiv.ua

У Київській міській військові адміністрації заявили, що попри війну традиції треба берегти, тому головну ялинку країни встановлять, однак за певних умов.

Про це заявив керівник КМВА Сергій Попко під час інтерв’ю сайту ТСН.ua.

Багато років поспіль на Софійській площі стоїть новорічна ялинка, попри війну минуло річ її також встановлювали.

Календар свят та пам'ятних дат в Україні: що змінилося за час війни з росієюЯкі нові свята з'явилися в Україні за часів війни за росією, які свята перенесли на інші дати – на інфографіці.

«Багато років поспіль на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Минулого року вона теж була. Попри усе – війну, обстріли, відключення світла. Традиції треба берегти», – зауважив керівник КМВА.

Втім традицію вдасться зберегти лише за деяких умов.

«Звісно, якщо не буде форс-мажорів і нових обставин, то, на мою думку, ялинка має стояти. Але до будь-яких рішень потрібно завжди підходити із холодною головою. Тому давайте дочекаємося з чим ми підійдемо до зими», – додав Попко.

Нагадаємо, минулого року «ялинку незламності» у Києві офіційно відкрили у День святого Миколая 19 грудня. Почали розбирати її у січні, після всіх новорічних свят.

Згодом стало відомо, що усі 100 голубів миру з київської «ялинки незламності» продали на благодійному розпродажі, щоб зібрати кошти на підтримку українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: