Росіяни вночі вдарили ракетами та дронами: скільки збито та які наслідки атаки (доповнено)

Читать на русском
Російські окупаційні війська з вечора і до ранку атакували Україну ударними дронами Shahed, керованими авіаційними та зенітними ракетами.
Укрінформ

Сили протиповітряної оборони вночі 22 жовтня знищили одну керовану авіаційну ракету Х-59, три «Шахеди» і три БПЛА «Ланцет».

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ на Фейсбуці.

Як зазначається, російські окупаційні війська з вечора і до ранку атакували Україну ударними дронами «Shahed», керованими авіаційними та зенітними ракетами.

«Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши керовану авіаційну ракету Х-59, зенітні керовані ракети С-300 та 3 ударні БпЛА типу «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони України, знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 3 «Шахеди», - зазначається у повідомленні.

Згодом голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак додав, що сьогодні вранці ворожа ракета була збита бійцями Повітряного командування «Схід» у Синельниківському районі Дніпропетровської області.

«Під ранок над Синельниківщиною оборонці неба знищили ворожу ракету. Вдячний військовим з ПвК «Схід» за влучну роботу», - зазначив він.

Також загарбники атакували дронами-камікадзе Хмельницьку область. Наразі даних про постраждалих, пошкодження об’єктів цивільної або критичної інфраструктури немає.

У Повітряних силах ЗСУ додали, що окрім цього на півдні країни знищено три ударні БПЛА типу «Ланцет».

Як відомо, ввечері 21 жовтня росіяни ракетами С-300 атакували Харківську область, знищивши термінал «Нової пошти». Загинули 6 осіб.

Нагадаємо, що 18 жовтня російські військові скинули керовану авіабомбу на село Дружелюбівка, що в Ізюмському районі. Внаслідок удару загинули троє людей: батько, мати та син.

Також у ніч на 18 жовтня росіяни завдали 6 ракетних ударів по Запоріжжю, один з яких поцілив в багатоповерховий будинок. Внаслідок атаки загинули двоє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: