На місці влучання по терміналу «Нової пошти» під Харковом знайшли уламки С-300

Читать на русском
Фахівці вибухотехнічної управління вилучили уламки ракети С-300 на місці влучання по терміналу Нової пошти під Харковом.
Фото: Суспільне Харків

На місці ракетного удару по терміналу «Нової пошти» у селі Коротич Харківської області слідчі знайшли уламки ракет С-300.

Про це інформує пресслужба поліції Харківщини.

«Слідчі, криміналісти та вибухотехніки працюють на місці влучання російської ракети С- 300», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що кількість поранених в результаті російського обстрілу терміналу «Нової пошти» зросла до 16.

Слідчі, криміналісти та вибухотехніки працюють на місці влучання російської ракети С- 300ГУ Національної поліції в Харківській області

«На території термінала перебувало 22 особи, з них 6 осіб загинули та 16 поранені. Серед постраждалих – чоловіки віком від 19 до 43 років. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставили до лікарні», – говориться у повідомленні правоохоронців.

Поштовий оператор повідомив, що у працівників, які перебували на інноваційному терміналі компанії, не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирена пролунала за секунду до вибуху.

22 жовтня «Нова пошта» оголосила днем жалоби.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, ввечері 21 жовтня росіяни ракетами атакували Харківську область, знищивши термінал «Нової пошти». Загинули 6 осіб.

18 жовтня російські військові скинули керовану авіабомбу на село Дружелюбівка, що в Ізюмському районі. Внаслідок удару загинули троє людей: батько, мати та син.

Також 18 жовтня російські військові вдарили по Харкову. В результаті одна жінка отримала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: