Україна завдала масштабного удару по військовому аеродрому «Саки» в Криму – ЗМІ

Читать на русском
СБУ та ВМС вдарили по військовому аеродрому Саки українськими ракетами Нептун. Є вбиті окупанти.
фото РНБО

СБУ та ВМС України вночі атакували військовий аеродром «Сакі» в окупованому Криму. Удару було завдано українськими ракетами «Нептун». Вони серйозно зашкодили техніку окупантів.

Про це з посиланням на джерела у СБУ повідомляє 24 канал.

Україна може завдати удару по будь-якій частині окупованого Криму – БудановХоч Україна наразі не тримає Крим під повним вогневим контролем, однак воїни можуть завдавати удари по будь-якій частині півострова.

«Цієї ночі СБУ та ВМС завдали масштабного вогневого удару по військовому аеродрому «Саки» в окупованому Криму», – сказано в повідомленні.

За даними джерел у Службі безпеки, на аеродромі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 та Су-30), а також ПЗРК «Панцир». Там була база підготовки операторів БПЛА «Mojaher». Саме ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як ударний бойовий дрон.

Повідомляється, що ракети влучили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці армії рф.

«Для ураження ворога використовували безпілотники, які перевантажили російську ППО, а потім запустили ракети «Нептун». Цікаво, що навіть русяві телеграм-канали підтверджують серйозні руйнування та втрати - пишуть про щонайменше 30 загиблих військових», – зазначають джерела.

У СБУ додали, що з кожним днем «бавовна» у Криму лише наростатиме.

Нагадаємо, 20 вересня ЗСУ завдали удару по командному пункту російського флоту біля Севастополя. А 14 вересня внаслідок спецоперації СБУ та ВМС в окупованій Євпаторії було знищено російський комплекс ППО «Тріумф», вартість якого 1,2 млрд доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: