В результаті атаки дронів на аеродром Халіно в рф є жертви серед керівництва авіаполку – ЗМІ

Читать на русском
На аеродромі Халіно в рф базується 14-й гвардійський винищувальний авіаційний полк ім. Жданова, є загиблі та поранені.
Колаж 24 каналу

На аеродромі «Халіно» в Курській області росії відбулася атака безпілотниками, постраждало керівництво авіаційного полку окупантів – є вбиті та поранені.

Про це з посиланням на джерело у ГУР повідомляє видання «Бабель».

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Аеродром «Халіно» знаходиться за 7 км на схід від центру Курська. Там базується 14 гвардійський винищувальний авіаційний полк ім. Жданова, на озброєнні якого стоять літаки Су-30СМ.

«Джерело «Бабеля» в ГУР повідомило, що 24 вересня на аеродромі «Халіно» в Курській області безпілотник атакував приміщення, де було керівництво 14 гвардійського винищувального авіаполку ім. Жданова», – сказано у повідомленні.

За даними видання, внаслідок атаки були поранені або загинули:

  • командир 14 авіаполку;
  • один із його заступників;
  • група офіцерів-авіаторів;
  • представник військової контррозвідки ФСБ;
  • працівники аеродрому.

Повідомляється, що наразі розвідка уточнює дані про стан військових рф.

Нагадаємо, вранці 25 вересня у російському Курську прогриміли вибухи. ЗМІ з посиланням на ГУР написали про те, що безпілотник атакував будівлю Міністерства внутрішніх справ.

У ніч на 21 вересня Сили оборони України завдали комбінованого удару по військовому аеродрому росіян поблизу міста Саки у Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: