У Міноборони рф заявили, що нібито збили вночі майже 30 українських безпілотників

Читать на русском
Росіяни заявили, що вночі нібито збили 28 українських дронів над територією Бєлгородської, Курської областей, а також над акваторією Чорного моря.
twitter.com/ukrpravda_news/

У російському Міністерстві оборони заявили, що в ніч на 18 жовтня над територією кількох регіонів «було перехоплено та знищено 28 українських безпілотників».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

Нібито дрони були збиті над територією Бєлгородської, Курської областей, а також над акваторією Чорного моря. У Міноборони заявили, що БПЛА намагалися «здійснити терористичну атаку на об'єкти на території російської федерації».

Нагадаємо, вночі 12 жовтня російський Бєлгород атакували БПЛА. Внаслідок падіння уламків загинули троє людей, у тому числі дитина.

5 жовтня об'єкти інфраструктури у Курській області атакували безпілотники. Через це у кількох районах були відключення електрики. ЗМІ повідомили, що блекаут влаштувала Служба безпеки України, а без електроенергії залишилися важливі військові об'єкти росіян.

15 жовтня СБУ атакувала дронами електричну підстанцію у Бєлгородській області, яка живила військові об'єкти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: